1.4.09

tHaNkS 2 mY aMaZiNg FrEnZ....

Ni adalah hasil nukilan seorang sahabat saya...dia wish birthday...bukan birthday saya tapi birthday MY BLOG...hehe..time kaceh kak...dia tulis kat blog dia..blog dia tu private..hanya org tertentu jer leh bukak..so dia izinkan saya copy ni tuk tatapan umum..hehe..i'm so appreciate of u...thanks a lot..
MySpace

kek octopus yg comel... mcm wan juga..
hehe..

ekceli ni bukan hadiah utk wan..
tapi utk blog wan... yg menyambut birthday 1 thn

wan jgn link ke blog ni tau.. kalau nak article ni copy je.. ni blog peribadi akk..huhu

first of all, akk nak introduce this wonderful adik to my readers..
wan ni sebenarnya sebaya ngan lillah.. tapi wan & the gang panggil lillah kakak sbb respect pd senior.. so jadi akk la ye saya ni..
:p

wan ni orgnya baik hati..
mcm blognya..
dia ni sgt caring thdp org lain..
sgt sweet mcm blognya..
sentimental..
sgt bertanggungjawab.. tu sbb akk suka kerja ngan wan.. sgt2 membantu..
sgt hardworking..

dan yg plg sukar dicari ganti ialah..
wan ada fikir umat..
mahu berkhidmat & berbakti utk masyrkt..
wan suka belajar..
merendah diri..
diam2 ubi berisi..

hm..
1 wonderful things about him ialah dia berjaya menjinakkan adik2 yg brutal2 semasa kami pergi program..
adik2 tu dapat rasakan yg wan ni sgt ikhlas dgn deorang..
wa... akk terharu tau.. :')

moga wan terus kuat dlam melangkah.. moga wan mencapai segala impian wan.. moga menjadi anak yg soleh.. doa akk akan selalu mengiringi wan..

5 comments:

lillah said...

:-)

cpt la potong kek tu, wan...

hehe

budaktunggal said...

x leh nak potong..cantik sangat.heheheh

katakijau said...

cantiknya hadiah blog ko wan..moga panjang umurnya dan makin ermanfaat untuk semua..

budaktunggal said...

to katak ijau..insya ALLAH..semoga entri2 akan datang membawa lebih byk manfaat tuk kita bersama...heheh. tp mgkin blog ni jarg update coz busy kot..heheheh
hanya ALLAH yang tentukan bile aku akn selalu update blog ni nanti

baldu biru said...

cehhhhhhhh.........
dpt pujian.......... porahh.