20.3.09

hApPY bEzDaY to mY LoVe...

Happy birthday to you
Happy Birthday to you
Happy birthday to you
Happy Birthday to MY BLOG
Happy birthday to you....

Pejam celik,pejam celik dah setahun rupenye blog ini keudara dalam alam maya ni sejak dilahirkan pada 3 March 2008....seorang blogger yang baru belajar untuk membuat blog dan tidak menjadikan sesiapa sebagai sifu dalam penulisan blog.
Alhamdulullah....kerana DIA blogger ini pandai dengan sendirinya untuk membuat 'THE OTHER SIDE OF ME'.MySpace

Setelah ditambah,ditolak,didarab dan dibahagi,jumlah yang berjaya di 'publish post' hanya 20 sahaja..sangat minimum bilangan nya berbanding dengan usia.Bukan tidak mahu post..tapi kerana terlalu 'busy dengan kerja-kerja U seperti assignment,project,proposal,persatuan,meeting dll...Tambahan pula pada ketika itu 'line internet' yang amat mendukacitakan.Cuma sekarang ini sahaja 'line clear' sejak U ini digelar 'APEX'...

Ada juga hamba2 ALLAH ni yang tanya kenapa 'budaktunggal.blogspot.com'?Wan budak tunggal ker? x delah... adik beradik saya ramai...lebih dari itu..pilih tagline 'budak tunggal' sebab saya berasal dari sebuah perkampungan felada kat selatan tanah air...name felda saya lak 'FELDA TUNGGAL'.Heheheh(saje nak promote nama kampung...)

Perlu diingatkan juga sebarang nukilan yang 'telah dipost' atau 'akan dipost' tiada kaitan langsung dengan mana2 individu sama ada yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia.
Semoga selepas ini blog yang x seberapa ini akan maju dengan hasil-hasil nukilan yang boleh dikongsikan bersama dengan umat sejagat.INSYA-ALLAH...MySpace

3 comments:

Ana FyruZ said...

salam wan. Huhu.. dan setahun dah dia ye. Nie mesti leh jalan nie. hehe. cm baby plak..

huhu.. nk citer sikit tapi janji wan jg marah 'kami' tau. Huhu..kami kat sini x lain dn x bukan ialah orang dan kak lillah kita tue.. huhu

masa kita dpt tahu wan ada blog, kami terus publish kat YM. Tk kurang dri itu, kami send to all kpd sume kawan ym kami.Then..kami publish kat Fs.. wahaha..then apa lagi ek kami wat. Ha..kak lillah di copy adress blog wan dan paste kat semua blog kwan2 dia. Huhu..

Rasanya masa tu, baru satu artikel wan tulis. Kami dah publish satu dunia. hehe.. Skrang dah setahun dah dia..Hmm mesti banyak penambahan, peningkatan dan juga kebaikan. InsyaALLAh..gunakanlah sebaik mungkin blog ini..terutamanya untuk ukhwah dan juga agamaNYA.. tegakkan yang kebenaran.

All the best. Selamat ulang tahun kelahiran. Nanti jgn lupa dtg ke rumah aunty ye.. ;-)

lillah said...

nak nyanyi gak.....!!

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan blog wan..
Allah selamatkan kamu...

hehe...

:)

setahun dah yer..

moga bertambah matang..
bertambah soleh..
bertambah rezeki..
amin...

nak adiah kne amik kat auntie lillah nyer blog..
nnti auntie nak prepare dlu adiah spesel...

:p

budaktunggal said...

to ANAFYRUZ N KAK Lillah...
thanks a lot..oh ye ker mcm tu citernye..patutlah time tu ramai yg tau Wan ade blog..ni gara2 2 sahabat yg nakal r ni kan..hahahha to lillah..thanks cantik hadiah tu..i'm so appreciate of U...