9.12.09

wELcOmE: aLL aBoUt mE....

Alhamdulillah....setelah hampir berjam-jam aku 'duk' kat depan laptop ni semata-mata untuk update budaktunggal.blogspot.com,akhirnya aku berjaya!!!
Olek kerana aku bosan dgn template lame di 'Other Side Of Me' ni,aku tukar template yg baru.. Saje aku cari template yg ada kene mengena dgn aku. Perasan tak dengan gambar2 template terbaru ni..Ni semua berkaitan dgn kos pengajian yg aku amik sekarg:CONSTRUCTION MANAGEMENT di USM. Sebab itulah ada gambar rumah dan alat2 yg digunakan untuk melukis pelan...
Tambahan pula dgn izin-NYA aku akan bekerja dalam sektor industri pembinaan sebaik tamat pengajian.Semoga impian menjadi kenyataan. Insya-Allah.So....

WELCOME TO MY NEW SITE!!!

5 comments:

lillah أمي هريرة said...

cun... cun.. new layout ni mmg sepadan dgn wan..

apani, kak na pun wat new layout..
wan pun wat new layout...

gud3!

nk juga

farhana said...

cun2.. sesuai.. keep on.. yer adik wan..=)pasni sure lillah plk.. jom2 nak masuk tahun baru dah nh.. hehe tukar baju baru plk..

isz_one said...

to kak lillah....
jom tukar template..saje cari pembaharuan...heheh
to kak ana....
hahah..thanks..lepas ni suruh kak lillah tukar template tu yer..mesti dia jeles

Princess Abel said...

wan..x aci.. x blh pon...
nt buatkan...tau2....

nini said...

waaaa...wan dah update blog..org lom lg..tgh xda feel nk menulis..kemalasan.adoii